Tom si Trek Derek Ian Pesawat | Kartun Mobil&Trek konstruksi (kanggo anak)

  • Diupload pada 27 Agu 2016

    Android: https://goo.gl/aCXToi
    iOS: https://goo.gl/rxBw13

    Deloken Kartun Trek kanggo bocah-bocah ing Desa Mobil lan download game Tom si Trek Derek:
    https://goo.gl/dLrgGY

    Tom si Trek Derek iku kartun konstruksi kanggo anak. Tom udu truk derek biasa, dekne ngewangi kabeh montor lan trek sing butuh bantuan. Ning garasi, dekne ndandani kabeh jinis kendaraan: trek pemadam, mobil polisi, ambulans, trek uwuh, bus, sembarang trek bangunan kaya buldoser, traktor, evakuator, trek monster lan sembarang jinis transportasi liyane, malah uga sepur! Kartun kanggo anak babagan trek iki cocok kanggo bocah lanang lan wadon sing kasengsem karo mobil!
    Berlanggananipun kangge akeh kartun-kartun kangge lare-lare:
    https://www.youtube.com/cha...

    Sak menika sampeyan remen mobil balap kaya utawi trek trek liyanipun kangge lare-lare wonten ing Youtube , sakmenika sampeyan bakal remen kartun kangge lare-lare niki.

    Mresakana cerita ingkang akhir saking kartun-kartun trek-trek kangge lare-lare:

    Car Patrol :
    https://www.youtube.com/pla...

    Tom si Trek Derek
    https://www.youtube.com/pla...

    Kutha Trek
    https://www.youtube.com/pla...

    Pipo lan trek gandhenge|kartun kangge anak-anak kaya Minecraft
    https://www.youtube.com/pla...

    Trek konstruksi Tom lan matt|Kartun-kartun konstruksi kangge lare-lare:
    https://www.youtube.com/pla...

    Channel Car City - Desa Mobil - Kartun Mobil

Related Video